tattoo-team

Evana

Evana

tetoválóművész

Milan Polák

Milan Polák

tetoválóművész

Martin Novák

Martin Novák

tetoválóművész

Milan Polák

Az én utam a művészeti általános iskolától a díszlettervezési középiskolán keresztül, teljesen egy tetováló szalonig vezetett. Ezt egy idő után otthagytam és megnyitottam a saját szalonom – a Deliriumtattoo szalont. Időközben lehetőségem nyílt több neves tetoválóval is együttműködni, de ahogy az lenni szokott, az emberek úgy szállnak fel a hajóra, ahogy arról le is szállnak, a kapitánynak viszont mindig erősen kell tartania a kormánykereket és ellenőrzés alatt tartani azt! Örülök, hogy Szlovákia egyik legjobb tetováló szalonjának a tulajdonosa lettem, és hogy egy profi és energiával teli csapat részese lehetek! Közösen hajtjuk egymást előre és segítjük egymást minden pillanatban. A múltban több profi szalonban dolgoztam a nagyvilág olyan országaiban, mint az Egyesült Államok, Anglia, Németország, Svájc vagy Dánia, ahol megtanultam, hogy kell egy profi szalonnak kinéznie és működnie úgy, hogy az ügyfelek a lehető legjobb kezekben legyenek. Mert ha úgy törődünk az ügyfeleinkkel, mint saját magunkkal, az a legjobb módja a kiválóság elérésének. Hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek. Mosolyt csalni az emberek arcára és segíteni nekik átvészelni a fájdalom pillanatait, mindaddig, míg a tetkót sikeresen be nem fejezzük. 12 éve tetoválok, amit számos külföldi elismerés is bizonyít, például Amerikából, Németországból vagy Csehországból. A stílusaim közé tartozik a realisztika, Ázsia, oldschool, newschool, cartoon, coverupspecialist, color, blackandgrey, freehandtatto, maori, blackwork.

Evana

Szia, Evának hívnak. Tetoválni először kb. négy évvel ezelőtt próbáltam, teljesen véletlenül annak ellenére, hogy a művészet, mint olyan, sosem volt idegen a számomra és az egész életem során végigkísért. A kedvenc tetoválási motívumaim a black tattoo, linework, sketch work és a virágminták. Viszont igyekszem minden alkotásban előre lépni és kísérletezni is.

Martin Novák

Szia, Martinnak hívnak. A tetováláshoz négy évvel ezelőtt jutottam a művészeti középiskolában. Főleg fekete-fehér tetoválással foglalkozom és a legjobban a realisztikus ábrázolás érdekel. Szeretem a komorabb motívumokat, amelyeket „saját“ stílusban alakíthatok ki. Szintén kedvelem a letteringet, de a legjobb, ha ezt a két stílust egyesíteni tudom.